Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na této stránce bych se rád vyjádřil k některým vybraným bdsm praktikám a mému postoji k nim.

House boy - domácí sluha, služka

Obrazek

Základní praktika, která vychází z mé přirozené touhy sloužit pro pohodlí ženy, které mi ráda bude věnovat čas, mé výchově v poslušnou služku, pokorného otroka i hravého psa. Vykonávání veškerých domácích prací, posluhování, starost o pohodlí své Paní. Výcvik v domácí služku, sluhu, otroka. Plnění úkolů za ponižujících podmínek, jejich ztížení rafinovanými doplňky... Bez dovolení nesmím udesnout, pohy je váhradně v kleče nebo jak upřesní Paní.

Public - Hry na veřejnosti

Jak jsem se zmíni, veřejné ponížení nepreferuji. Tedy to okolí viditelné. Naopak hraní, kdy víme jen my dva je velmi silné a rafinované. Nošení dámského prádla pod oblečením, v restauraci, kině, divadle. Nošení pásu cudnost, nebo jinak upravená varlata, tenký obojek pod rolákem..

Bondage - Svazování

ObrazekBezmoc v pevných poutech, pocit absolutní odevzdanosti, oddanosti. Krátkodobá a dlouhodobá bondage, provazy, kožená či kovová pouta, igelit a lepící páska. Samostatné kouzlo mají řetězy, které spojené několika zámky dokáží Subíčka přesvědčit o tom, že takhle spoutaný může být i dny.

Polohové tresty

Velmi účinné při samotné výchově a výcviku k poslušnosti. Meze fantazie jsou tu bezbřehé. Krásný psychologický nástroj, kdy Subíček netuší co jej čeká. Výchovné i trestné polohové tresty.

Spanking - Výprask

Jezdecký bičík v ruce, nebo vedle Paní dokáže hezky vystrašit. Další z prostředků k dosažení absolutní poslušnosti. Avšak bič dominantní ženu takovou nedělá, je to spíše psychologický moment. Ale výprask bičem, rákoskou, vařečkou nebo důtkami je někdy nevyhnutelnou nutností. Mnohdy stačí přehnout přes koleno a ruka...Obrazek

FootFetish

jsem milovníkem dámských nohou, kozaček a botiček. Velmi rád se s nimi budu mazlit a starat se o ně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

výprask

koldy,5. 7. 2011 21:29

Chtěl bych od ženy výprask přes holou,popř.(chodidla,přirození) aby mš to bolelo,rád ti bubu líbat zadeček i přirození-

výprask

dejminaholou,1. 9. 2009 13:45

das mi prosim na holou madam
dejminaholou@seznam.cz

laska

josef,14. 5. 2009 16:46

jsem nazoru že laska ma trošku bolet

dominye

roman,28. 7. 2008 18:54

nazdar ty byrdyo!