Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesta od představ a tužeb k reálné podobě je cestou trnitou, dlouhotrvající a vyčerpávající. Avšak ten, kdož není pouze "mluvkou", ale tím, kdo se doopravdy dokáže přenést do světa vysněné reality, může jednou skutečně stanout v cíli takové cesty, pokleknout a slíbit věrnost  své jediné Madam.Obrazek

Která cesta je však ta pravá?

Otázka přímo Shakespearovská. Být či nebýt. Tedy, jít či nejít tím SPRÁVNÝM směrem, za naplněním osudu.

Blíží se čas vánoční, čas kdy si žena ráda odpočine. Kdy deleguje na sluhu veškeré domácí práce, starost o čistotu a pohodlí.

Blíží se rčas, kdy možná potkám a poznám tu pravou Madam, která ráda pozná mně a ráda se zbaví shonu, nekonečně únavného úklidu domácnosti, vaření.

jsem zde, připraven být tím nejkrásnějším, užitečným, věrným a nádherným dárkem.

Obojek a pouta na zámeček mám vlastní. Nasadíte mi je? Stanete se mou obdivovanou Madam? prosím...

Krásné vánoce!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

názor

nevolník,18. 10. 2009 16:36

No, milej zlatej, to tvoje číslování svých praktik je prostě směšné. Já bych si své Paní nikdy nedovolil na něco napsat "Ne" nebo "0". Nehledě k tomu, že se při správném provedení jedná o vzrušující praktiky. Myslím, že nechápeš o co jde.

Na druhou stranu musím připustit, že skutečných domin, je minimum. Po letech a letech zkušeností mohu shrnout, že je to předveším malou odvahou žen i jejich všeobecně nízkým IQ a nedostatkem fantazie ( v tom se neliší od většiny mužů ).
A to je přesně to, co SM vztah ( oboustranně ) vyžaduje : inteligenci, odvahu, fantazii.
Žen, které to vše mají je jak šafránu. Proto nevěřím, že najdeš. Nepomůže ani web.

Až na pár chyb hezký web

Pavel,13. 10. 2009 2:33

Ahoj, plně ti rozumím. A gratuluji k odvaze. přeji ti, ať najdeš Dámu s inteligencí a odvahou, na "stálo". Něco obráceně, přitom ve stejném duchu, jako film "Sekretářka" :-)
Nyní: web je pěkně napsaný, kdybys používal malá písmena (tedy ne kapitálky, bylo by to lépe čitelné). Pár překlepů a chybiček by se též našlo.
A gratuluji ke "spolupráci" se serverem zena.centrum.cz - velmi hodnotný odkaz. Chceš-li (sem) nějaké moje povídky, rád ti je poskytnu.
Já jsem tedy "switch" a vím, že není až takový problém sehnat submisivní holku, opak je "problém". Kdysi jsem jednu takovou měl, ale nedokázal jsem sebrat odvahu. Dodnes si vzpomenu na její slova, "co by se mnou všechno dělala, kdyby..." a mrazí mě :-)
Já sem nechci dávat svůj mail, pokud je na tebe nějaký kontakt (mail) a půjde najít na tomto webu, najdu ho. Jinak nevím...
V každém případě ti (a až najdeš vám) přeji hodně štěstí... P.
PS: O sudičkách to tolik není, já jsem např "Tygr" a měl bych být tedy jenom dominantní - a nejsem. Je to ovýměně energií, jak jsi psal a i první odvážná - Lenka Blažejová - se kdysi přiznala, že záleží na momentálním "rozložení sil" (energií). Poslední věta: mám silné podezření, že všichni jsme takhle nějak "ujetí". Málo kdo má odvahu (si) to přiznat a dusí to v sobě, pak děláme horší věci v reálu. Slovem můžeš ublížit hůřenež bičem. Co si budeme povídat, že, přátelé?

Touha stat se otrokem Madam

zofik,30. 12. 2007 6:55

Mas pravdu kazda dama by mela mit sveho muzskeho otroka, prptoze tak nadherne bytosti jako jsou damy si zaslouzi mit vice casu na sve zaliby, peci o svou krasu a dokonalost, no a toroka, ktery bude zajistovat jejich prani, spokojenost, snaset jejich rozmary a delat jim pomysleni. Snad taky takovou damu jednou najdu, ktere budu moct patrit.